Path 2 Created with Sketch.

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Bel me gewoon even.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Bart de Jong

Mijn stijl van werken kenmerkt zich door lef, humor en respect voor ieder individu ongeacht functie of statuur. Ik ben transparant in mijn motieven en handelen. Als adviseur en als mens ben ik open en hulpvaardig.

Kennis en ervaring

Inmiddels heb ik bijna 25 jaar ervaring als HR consultant en manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een andere CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Deze ervaring heb ik opgedaan bij uiteenlopende organisaties en in verschillende branches. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om ook start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven (tot 150 medewerkers) verder te helpen. Ben je volop bezig met de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Dan is het zaak om de rechten en plichten goed in beeld te hebben en alles daaromheen te regelen en om de juiste medewerkers te behouden of te werven.

& co

Ik werk samen met gespecialiseerde en ervaren professionals uit mijn netwerk. Op basis van je vraag bekijken we samen wat nodig is en wie daar het beste bij past.

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge