×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Arbeidsrecht

Werkgever en werknemer maken afspraken op het moment dat de verhoudingen prima zijn. Pas als er problemen ontstaan in de arbeidsrelatie, wordt het belang van een goed contract duidelijk. Vaak blijkt dan dat de bedoelingen van partijen niet goed zijn vastgelegd, of dat partijen iets hebben afgesproken wat het dwingend recht verbiedt. Bijvoorbeeld een proeftijd van twee maanden in een arbeidscontract van een jaar. In dit voorbeeld is het gevolg dan, dat er geen proeftijd geldt en de werkgever dus in principe al direct een jaar lang vast zit aan de werknemer.

Het arbeidsrecht is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Ik kan je op weg helpen om een conflict of onduidelijkheid te helpen oplossen en als het nodig is, een arbeidsrecht-advocaat uit mijn netwerk aan je voorstellen.

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge