×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Outplacement

Bij outplacement komen werkgever en werknemer meestal overeen dat de werknemer (betaald) op zoek gaat naar een andere baan buiten de organisatie, soms zelfs een andere richting. Terugkeer naar de oude werkplek is niet meer aan de orde.

Er wordt vrijwel altijd een termijn gesteld aan het outplacementtraject: De werknemer wordt geacht binnen een x aantal maanden een nieuwe baan gevonden te hebben. Zo niet, dan volgt alsnog ontslag. Een outplacementtraject maakt vaak deel uit van het sociaal plan bij een reorganisatie, maar dat hoeft niet.

Mocht je als ondernemer of werknemer een vraag hebben over outplacement, dan kan ik je daarbij helpen. Vanuit mijn uitgebreide HR-netwerk ken ik een groot aantal coaches en outplacementbureaus die jou en je werknemer(s) hierbij kunnen helpen.

Ook kan ik jullie in contact brengen met potentiële nieuwe werkgevers.

 

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge