×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Personeelshandboek

De wetgeving rondom lonen, pensioenen, arbeidstijden, verzuim, arbo en werk & zekerheid bestaat uit eindeloos veel regels, rechten en plichten, die ook vanuit een cao en vanuit de wetgever regelmatig veranderen.  Logisch dat de gemiddelde ondernemer én werknemer door de bomen het bos al lang niet meer zien.

 

Ook al is de totale wetgeving te veel informatie om gemakkelijk bij te houden, je wordt als werkgever wel geacht de volledige wet te kennen en daarnaar te handelen. En je personeel goed daarover te informeren.

 

Personeelshandboek

Het grote voordeel van een personeelshandboek is dat alle regels, huishoudelijke afspraken, rechten en plichten die horen bij jouw onderneming in één document zijn vastgelegd en actueel te houden zijn. Want dat laatste is ook belangrijk, actueel houden. Jouw handleiding moet te allen tijde voldoen aan de wet.

 

Ik heb voor verschillende organisaties personeelshandboeken gemaakt. Heb jij hulp daarbij nodig? Neem contact met mij op, dan zorgen we samen voor een volledig en actueel handboek.

 

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge