×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Verzuim

De Wet Verbetering Poortwachter heeft grote veranderingen met zich meegebracht op het gebied van re-integratie van de arbeidsongeschikte werknemer. Met name de eigen verantwoordelijkheden voor zowel de werkgever als de werknemer zijn aanzienlijk uitgebreid.

Langdurig verzuim is een kostbare zaak en erg vervelend voor zowel medewerker als werkgever. Hoe maakt je dit verzuim bespreekbaar en hou je je daarbij aan de regels die de wet, onder andere rondom vertrouwelijkheid, voorschrijft?

De afgelopen jaren heb ik veel langdurig verzuim situaties begeleid. Lastige situaties, zowel voor de werknemer, die door gezondheids- of andere oorzaken niet in staat is om (volledig) te werken, als voor de werkgever die aan de ene kant de werknemer wil steunen en begeleiden en aan de andere kant met wet- en regelgeving te maken heeft. Rondom verzuim speelt altijd een grote mate van gevoeligheid.

Kan je wel wat hulp wat gebruiken bij een langdurige verzuimsituatie? Neem contact met mij op en ik vertel wat ik voor je kan betekenen.

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge