×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Werving en selectie

Werving en selectie, ook wel recruitment genoemd, gaat over het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Het hele proces moet passen bij de strategie en doelstellingen van een organisatie. De uitstraling en inhoud van werving, selectie en aanstelling moet naadloos aansluiten bij de (interne) organisatie. Alleen op die manier komen de juiste mensen op de goede plek.

Veel bedrijven hebben moeite om goed personeel aan te trekken. Ik help graag om de beste persoon te vinden voor moeilijk vervulbare vacatures. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het werven en selecteren van goede medewerkers. Ook heb ik een ruime netwerk van uitzendbureaus, detacheringsbureaus en headhunters om mij heen, die voor extra ogen en oren op de arbeidsmarkt zorgen. Dus bel mij en samen vinden we de juiste kandidaat.

 

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge