×

Maak een afspraak

Vul het onderstaande formulier in of bel me even!

Je bericht is verzonden Je bericht is niet verzonden, er is iets fout gegaan, probeer later nog eens.

Nationaal Groenfonds

Dorit Bouwman - Voorzitter OR, Maart 2022

Het Nationaal Groenfonds is op 1 januari 2019 verzelfstandigd. De OR heeft met het MT en Bart vanuit HR in ruim twee jaar gezamenlijk een compleet nieuw arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld, passend bij de nieuwe organisatie. Ook heb ik vanuit mijn rol als voorzitter van de OR met Bart samengewerkt om het hele functiehuis, inclusief de waarderings- en de beoordelingssystematiek, het personeelshandboek en de Arbo-organisatie op orde te brengen.

Bart was in dit hele proces de verbindende schakel tussen MT en OR. Hij hield de OR niet alleen steeds op de hoogte, we kregen ook alle ruimte om mee te denken, met initiatieven te komen en mee te schrijven. Bij iedere stap was Bart betrokken, met tomeloze energie plus een dosis humor als smeerolie. Het hele proces verliep op basis van vertrouwen, transparantie en gezamenlijke inspanning met als resultaat up to date HR voor de Groenfondsorganisatie.

Rotterdam HR Services

Bart de Jong

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als HR consultant en interim manager. Van beleidsontwikkeling, strategische advisering en transitie naar een ander CAO tot het hands-on uitvoeren van in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderdstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge